Результати засідання Комітету з питань інтернет-реклами у лютому

18 лютого відбулося планове Засідання Комітету з питань інтернет-реклами при ІнАУ. На засіданні були присутні 23 учасника, серед яких: дійсні члени, експерти, гості та кандидати на вступ до складу Комітету.

До порядку денного цього разу було включено наступні питання: звіти заступників Голови Комітету по поточним проєктам Комітету щодо напрямків роботи з агенціями, martech-компаніями та видавцями, попередні результати регулярного дослідження обсягів інтернет-реклами за 2020 рік, затвердження рішення робочої групи про членство та внески на діяльність Комітету у 2021 році, підготовка до виборів заступників Голови Комітету у березні та інші.

За підсумками зустрічі у лютому Правлінню ІнАУ було рекомендовано затвердити оновлене Положення про Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами з урахуванням пропозиції про зміни у членстві та внесках на діяльність Комітету, а також прийняти до складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами Максима Казьміна (1+1) та Володимира Горшкова (Медіа Партнерство Баінг).

Рішення щодо затвердження нової редакції Положення про Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами та оновлення складу Комітету опубліковано на офіційному сайті ІнАУ від 22 лютого.

Наступне засідання Комітету призначено на 18 березня 2021 року.

Протокол засідання від 18.02.2021 року
Презентація засідання від 18.02.2021 року

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету