Результати засідання Комітету з питань інтернет-реклами у червні

17 червня відбулося планове Засідання Комітету з питань інтернет-реклами при ІнАУ. На засіданні були присутні 21 учасник, серед яких: дійсні члени, експерти, гості та кандидати на вступ до складу Комітету.

До порядку денного цього разу було включено наступні питання: звіти заступників Голови Комітету по поточним проєктам Комітету щодо напрямків роботи з агенціями, martech-компаніями та видавцями, голосування, щодо змін у складі Комітету, а також обговорення запуску та фіналізації таких проєктів, як рейтинг онлайн-ЗМІ спільно з SimilarWeb, дослідження рекламодавців та дослідження обсягів ринку за Н1 2021.

Також, у травні провели зустріч MarTech Discussion Club “Креативні рішення в Martech продуктах”, яка проходила в рамках креативної події Ukrainian Creative Stories 2021. Відеозапис зустрічі можна подивитись за посиланням.

За підсумками зустрічі у червні Правлінню ІнАУ було рекомендовано вивести зі складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами  Сергія Ковпака (TMGU), та прийняти до складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами Комітету Олександру Шабаліну (TMGU).

Рішення щодо затвердження нової редакції Положення про Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами та оновлення складу Комітету опубліковано на офіційному сайті ІнАУ від 22 червня.

Наступне засідання Комітету призначено на 15 липня 2021 року.

Протокол засідання від 17.06.2021 року

Презентація засідання від 17.06.2021 року

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету