360 Тесh Ecosystem Overview – платформа технологічної екосистеми України

Міністерство цифрової трансформації України у партнерстві з Інтернет асоціацією України (ІнАУ) та Ukrainian Bridge презентували унікальну онлайн платформу технологічної екосистеми України – 360 Тесh Ecosystem Overview.

Проєкт Ecosystem Overview — це єдина база, що включає в себе бізнес-інформацію про українські технологічні стартапи, компанії, спеціалістів та інвесторів у сфері ІТ.

Мета проєкту 360 Тесh Ecosystem Overview — об’єднати та структурувати інформацію щодо всієї ІТ-екосистеми країни, включаючи університети, стартап-акселератори, технохаби та всі технологічні індустрії.

Ініціатори проєкту впевнені, що створена платформа стане важливим кроком для підвищення іміджу України у світі, відкриє нові можливості для українського ринку та дозволить ефективніше взаємодіяти та розвиватись всім учасникам екосистеми.

Результатом спільної роботи компаній We Challenge, Developers.Org.Ua, LIFT99co, Ukrainian Startup Fund, Center42, BRISE Capital та UNIT.City став лістинг з 1134 продуктових та 838 сервісних компаній, що вже сьогодні перевищує бази Естонії (1090), Латвії (біля 900) та Литви (біля 400).

Ознайомитися з проєктом можна за наступним посиланням.

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету