Результати грудневого засідання Комітету з питань інтернет-реклами

17 грудня відбулося підсумкове Засідання Комітету з питань інтернет-реклами при ІнАУ в 2020 році, яке вперше провів новообраний голова Комітету Іван Кучеренко. На засіданні були присутні 29 членів Комітету, експертів та гостей, в тому числі запрошені представники TikTok, які приділяють дуже велику увагу ринку України, як такому, що, за даними європейського дослідження AdEx, розвивається найбільш динамічно серед усіх країн регіону CEE. 

Серед питань, які було розглянуто на засіданні, — поточні проєкти Комітету щодо напрямків роботи з агенціями, martech-компаніями та видавцями, а також потенційні напрямки проєктів Комітету на 2021 рік, які є найбільш важливими для всіх стейкхолдерів українського ринку інтернет-реклами. Це безпосередньо ринкові дослідження (власні регулярні, разові, в колаборації з іншими організаціями), стандартизація діяльності гравців ринку (тендери, бенчмарки, глосарій) та взаємодія з іншими асоціаціями (IAB, ВРК, ІТК, СУП, EBA, ACC). 

На засіданні Комітету також було презентовано проєкт Tech Ecosystem Overview, який було ініційовано ІнАУ спільно з Ukrainian Bridge та Center42, а стратегічним партнером виступило Міністерство цифрової трансформації України. Проєкт Tech Ecosystem Overview — це єдина база, що включає в себе бізнес-інформацію про українські технологічні стартапи, компанії, спеціалістів та інвесторів у сфері ІТ. Метою проєкту є об’єднати та структурувати інформацію щодо всієї ІТ-екосистеми країни, включаючи університети, стартап-акселератори, технохаби та всі технологічні індустрії.

За підсумками грудневої зустрічі склад дійсних членів також поповнився новими учасниками, серед яких Андрій Горовий (​ПУМБ), Віталій Якушин (VPoint), Андрій Скоцик (Укрпошта), Анна Ільєнко (Gradus), Катерина Казімірова (ArtWeb), Тарас Твердохліб (Dentsu Ukraine) та Святослав Степаненко (Jooble). Всі кандидати були одноголосно підтримані присутніми на Засіданні членами Комітету та затвердженні рішенням Правління ІнАУ. 

Також було обговорено питання фандрейзенгу та формування бюджету Комітету на 2021 рік.

Наступне засідання Комітету призначено на 14 січня 2021 року. 

Протокол засідання від 17.12.2020 року
Презентація засідання від 17.12.2020 року

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету