Результати засідання Комітету з питань інтернет-реклами у квітні

14 квітня відбулося планове Засідання Комітету з питань інтернет-реклами при ІнАУ. На засіданні були присутні 19 учасників, серед яких: дійсні члени, експерти, гості та кандидати на вступ до складу Комітету.

До порядку денного цього разу було включено наступні питання: звіти заступників Голови Комітету по поточним проєктам Комітету щодо напрямків роботи з агенціями, martech-компаніями та видавцями, голосування, щодо змін у складі Комітету, а також голосування, щодо визначення критеріїв для рейтингу онлайн-ЗМІ спільно з SimilarWeb.

За підсумками зустрічі у квітні Правлінню ІнАУ було рекомендовано вивести зі складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами Юлію Большешапову  (Programmatic Media Group),та прийняти до складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами Тетяну Самойленко (Programmatic Media Group) .

Рішення щодо затвердження нової редакції Положення про Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами та оновлення складу Комітету опубліковано на офіційному сайті ІнАУ від 16 квітня.

Наступне засідання Комітету призначено на 20 травня 2021 року.

Протокол засідання від 14.04.2021 року

Презентація засідання від 14.04.2021

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету