Результати засідання Комітету з питань інтернет-реклами у травні

20 травня відбулося планове Засідання Комітету з питань інтернет-реклами при ІнАУ. На засіданні були присутні 22 учасники, серед яких: дійсні члени, експерти, гості та кандидати на вступ до складу Комітету.

До порядку денного цього разу було включено наступні питання: звіти заступників Голови Комітету по поточним проєктам Комітету щодо напрямків роботи з агенціями, martech-компаніями та видавцями, голосування, щодо змін у складі Комітету та формування робочої групи по проєкту дослідження рекламодавців.

Також, у травні Інтернет Асоціація України спільно з Similarweb підбили підсумки рейтингу 100 онлайн-медіа за січень-березень 2021 року. А в рамках проєкту “Бенчмарки рекламних форматів” у 2020 році були опубліковані результати дослідження, проведеного серед українських рекламних агентств.

За підсумками зустрічі у травні Правлінню ІнАУ було рекомендовано вивести зі складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами  Юрія Горохова (Adtelligent), та прийняти до складу дійсних членів Комітету з питань інтернет-реклами Володимира Сулака (Українські Новини) та Івана Ляшок (Adtelligent).

Рішення щодо затвердження нової редакції Положення про Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами та оновлення складу Комітету опубліковано на офіційному сайті ІнАУ від 24 травня.

Наступне засідання Комітету призначено на 17 червня 2021 року.

Протокол засідання від 20.05.2021 року

Презентація засідання від 20.05.2021

Контакти

  • 04053, Україна, м.Київ, вул. Олеся Гончара, 15/3, офіс 22
  • +38 044 278 29 25
  • info@inau.ua

Комітет в соціальних медіа​

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Вступ до комітету